Pumpestationen under Dybbelsbro huser et rum, der bringer os helt tæt på thaipigen Thanta Laovilawanyakul, kaldet Ping Pong, som bringer publikum i spil som redskab for forestillingens ti fortællinger om sexturister fra hele verden.
Scenografen Sille Dons Heltoft, har skabt et anonymiseret hyperrealistisk hotelrum med en underspillet uflatterende balance. Over sengen hænger en kitschet orkide og forbinder østen og vestens symbol på kærlighedsdrømmen. Jacuzzien i hjørnet er flankeret af et nærmest uberørt regnbuefarvet badegardin. I min iver efter at teatralisere, bliver badeforhænget et scenetæppe, men i mødet med virkelighedens Thailand, er tæppet på udramatisk vis, for længst gået.
Lysdesigneren David Abad forstærker, sammen med lyddesigneren Rasmus Kreiner, rummets realisme og understøtter et andet dramatisk fortællelag, der dog aldrig bliver for eksplicit, men ligger som en foruroligende undertone til de historier, som Ping Pong nænsomt inddrager publikum i.
Paradokset er at man føler sig uanstødeligt omfavnet i rollen som eksponent for den virkelige sexturisme, der sælger illusionen om kærlighed og følelser til en pris, der i hvert fald med vores politiske korrekte indignation, undergraver det selvsamme.
Pumpestationens maskinrum, fungerer som en krop for hotelrummet. Rummenes indbyrdes forbindelse bliver tilsammen en scenografisk metafortælling, der gør forestillingen stedspecifik. Udenfor hotelrummet, er vi bag kulissen, i forestillingens maskinrum, hvor der til denne snigpremiere, hersker et kaotisk byggerod, ”kærlighed under konstruktion”. Indenfor i hjertekammeret, bliver Love Theater til.
Spillested. Pumpestationen under Dybbelsbro i København
Spilleperiode: 2.-23. maj 2015
Produktion: Fix&Foxy
Medvirkende: Ping Pong (født Thanta Laovilawanyakul)
Idé og instruktion: Tue Biering og Jeppe Kristensen
Scenografi: Sille Dons Heltoft
Lysdesign: David Abad
Lyddesign: Rasmus Kreiner